Termometr do pieczenia wędzenia gotowania mięs 0-120 C
Opis
Termometr do pieczenia, wędzenia i gotowania Browin
Efektowny termometr z nierdzewnej stali, w silikonowej osłonce, doskonały do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania.
Graficzne ikonki ułatwiają właściwy dobór temperatury do danego rodzaju mięsa.
Czujka termiczna, znajdująca się w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od ostrej części szpikulca, powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa, z dala od kości.
Zakres pomiaru temperatury: od 0 do 120°C. Tolerancja +/-1°C.
- Szerokość produktu: 5 cm
- Głębokość produktu: 5 cm
- Wysokość produktu: 14,5 cm
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.