Nóż cukierniczy szpatułka łopatka do kremu tortu 20cm AGNEC
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Nóż cukierniczy szpatułka łopatka do kremu tortu 20cm AGNEC
Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego szpatułka do ciasta. Pomaga z łatwością nałożysz krem lub inną masę na wypieki cukiernicze.
Szerokie ostrze pozwala dokładnie nałożyć i wygładzić masę na powierzchni ciasta. Nadaje się także do wygładzania polewy czekoladowej. Ergonomiczny kształt rączki pozwala pewnie trzymać szpatułkę, co jest ważne przy dekoracji.
Do użytku domowego i komercyjnego. Gastronomi, restauracji, cukierni, piekarni, hoteli, stołówek.
Cechy:
- szpatułka do wygładzania lukru, czekolady, mas i kremów na wszelkiego rodzaju wypiekach
- idealna do sprawnego napełniana rękawów cukierniczych.
- produkt odporny na wysokie temperatury.
- wykonany ze stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego
- ergonomiczny kształt rączki zapewnia wygodę w użytkowaniu
- prosty, klasyczny, elegancki design
- powierzchnia łatwa w utrzymaniu czystości
Wymiary:
- długość całkowita 30 cm
- długość ostrza 20 cm
Dane techniczne
Przeznaczenie | Pozostałe |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)

Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.